Ya güzel anneler bu bilmem kaçıncı post şimdi şöyle bi durum var oglusum tam 3 aylik oldu oyle aman aman gazli bir bebekde degil cok şükür ben en baslarda salak gibi gazsız cocuga gaz damlalari kullanaral mahvettim tabi o ayri bi konu ama artik kestim hicbirsey kullanmiyorum d vitamini haricinde şimdi durum şu bebeğim gazini cikariyor ee kakasinida 3 4 kere yapar genelde uyumadan da yapar temizlerim oyle uyuturum sorunum şuki uyutuyorum ya ilk uykusu gayet iyi gık demeden uyur en fazla 3 saat kesintisiz uyur sonra uyanicak gibi oluyor yada uyamiyor yada ağzı araniyor bende alip emziriyorum işte kabus orda başlıyor emzirdikden sonra koyuyom yerine ya ne uyudugu belli ne uyumadigi sürekli bi ayaklarini havaya kaldiriyo ıkınıyor gozlerini aciyo kapiyo ama uykulu yani yari uykulu yari uyanik simdi bu gaz sıkışmasımi gece bastiriyor heralde diye düşünüyorum emzirincede sanki daha cok rahatsiz oluyor gibi bazen bilreke emziriyorumki bagirsaklari calissin kakasini yapsin rahatlasin diye e isede yariyor cogu zamn kakasini yapiyor tamm simdi rahat uyur diyom ama ne fayda ayni seyler devam ediyor sabaha kadr 1 saat icidne belki 100 kere uyaniyorum boyle olan varmi baska neden oyle oliyor sizce bilgisi olanlar yazarsa sevinirim uzun oldu biraz kusura bakmayin😊😂