Alminazli Kızlar zayıflamaya yardımcıymıs deneyeniniz varmi bide emzirirken içilebilir mi 15 gün iciosun 5 gün ara verip 15 gün tekrar
Adababy Alminazli emzirenler içemez ben içiyodum emzirmiyodum. 1 ayda dukan birası + aralıklı oruç ile 11 kilo verdi
Limonlusu Alminazli dukan birası tek başına değil aralıklı oruç diyeti ile denedim. 2 haftada 4 kilo verdim 😊
Alminazli Adababy Bebeğim 1 buçuk yaşında günde 3 kere falan emio cok emmio yapsam bi sıkıntı olur mu ya
Alminazli Limonlusu Ben diyetteyim 3 haftada 5 kilo verdim canim ama duraksadim bide diyetime metobolizmami hizlandiracak biseyler ariorum da bunu cok metetmisler emziriyor musunuz
Limonlusu Alminazli emzirirken yapmıştım ama 6 aydan büyüktü 😊 bir de Zerdeçal lı keten tohumlu yoğurdu deneyin 😊
tostmuhendisi Alminazli benim bebeğim 6 aylık bende yapmak istiyorum çevremde o kadar çok faydasini gören var ki. Bir buçuk yaşında olsa hiç durmam yaparım 😁
mrv5556 Alminazli diyet de yapiyodum ama ise yaramadı. Hatta şimdi bile o kadar dikkat ediyorum yememe içmeme ama olmuyor. Son 3 4 kilo vericem veremedim yapıştı üzerime
Alminazli tostmuhendisi Demledim valla yarin sabah içeceğim 15 gun sorna yazarim faydasini görüyorum veya görmedim die ayni zamnda yememe de dikkat ediyorm tabi