Aselmina25 Bebeğim 17 aylık meme emmiyor gündüz uykusinda probleem yok sms gece iki iç saat uyuduktan sonra sürekli uyanıyor ağlıyor ayakta sallanmak istiyor uykusuzlukts oluyorum ne yapabilirim benim gibi olan vsr mı
yuhumgeliy Aselmina25 canım valla bizimki 3 aylık kaç saattir uyutmaya çalışıyorum olmuyor belim koptu bugün bir ağrısı mı var anlamıyorum ağlayıp duruyor ne yapacağımı şaşırdım
minikbaykus Aselmina25 iki yaşında ilk bir buçuk saat kesintisiz uyuyor sonra on dk da bir kalkıyor. Şaştım artık ve düzeleceğine umudum yok
Mcan Aselmina25 16 aylık oğlum bizde öyleyiz ya çok zor belki Bi saat uyuyor sonra sabaha kadar sürekli uyanıyor. Bazen gece uykusuna yattıktan 1 saat sonra başlıyor
Aselmina25 Onu bende anlamıyorum bir yerimi ağrıyor pis pus bı yerden çalıyor sallıyorum bu saat olmuş hala dalmadi
Mlkko Aselmina25 4. ay 8-10 ay 12. ay 18. ay ve 24. ay uyku gerilemesi var. Diş hastalık vs yoksa yüksek ihtimal bu yüzdendir geçer sabredin
Balkupum00 Benimki 5 aylık saat başı uyanır hatta saatte 4 5 kere kalktıgı oluyor bi yerimi ağrıyor ne olabilir bilmiyorum uykusuzluktan dengemi toplayamiyorum gece gündüz hep aynı