Bebeğim 6 ay 20 günlük
Gece uykusuna genelde 22.00 civarında yatıyor gece 2 ye kadar deliksiz... bazen 1 e
Ama sonrası🤯...
Hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen mızıldanarak sağa sola dönüyor bazen yüz üstü döneyim derken kafayı kaldırıp etrafa bakıyor ağlayarak son zamanlarda ayağıma alıp sallamam bile kâr etmiyor mama içerek uyuyoruz çoğu zaman 1 saat önce karnını doyurmasına ve emzik tutmasına rağmen tekrar mama içiyor... ayağımda salııyorum istemiyor yerine yatırıyorum veya yanıma elleri gözünde kıpır kıpır ama gözler kapalı.... gaz sancısı değil...
Sonra birdem kafayı kaldırıp suratıma bakıyor gülüyor
Bugün saat 2 den beri böyleyiz ayağıma alıyorum uyuyacak gibi ama yok... bu verimsiz gece uykusu onuda etkiliyor benide:((((((
Gece yatmadan duş aldırmam veya dışarı çıkarmam yormam bir anlam ifade etmiyor dediğim gibi ilk uykusu derin ve kesintisiz sonra sürekli bölük pörçük ve neden uyandığı ne sıkıntısı olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok...
Gündüz uykularımızda tavşan uykusuna döndü max 40dk... 2 saat kesintisiz uyurdu bu bir dönemmmi dişmi atakmı?? Mamamı doyurmuyuyor? (Hipp) nedir anlamadım... varmı bizim gibi olan
Burda bebeği akşam 8 de yatıp sabah 8 de kalkanları okuyunca imreniyorum maşallah aralıklarla uyansam mama verip kısa süre sallayıp uyutsam onada razıyım kızım uyudu sanıyorum 3.dk sonra kık kık kık başlıyor.... sebep yok... sürekli tam dalıyorum yine başlıyor gecede kaç defa onu pış pışlıyorum sayamıyorum bile... ne yapmam lazım önceleri biraz daha düzgündü mama için uyanır mamayı bitirince dönüp uyurdu bu sebepsiz inleyerek sürekli mızıklanmaların sebebi nedir? Bu ayda gaz sancısı olurmuki... kafam allak bullak şu an ağzında emzik yatağı yorganı okşuyor 😂 dön o taraf dön bu taraf ıkın pıkın... müdahale etmiyorum çünkü dünde aynıydık kendisi sızdı... onu bekliyorum evet uyuyor ama ağlamayada dönebiliyor o yüzdwn başını bekliyorum ... gece deliksiz kaliteli uyku uyusun gündüzü idare ederim bir şekilde:( yaptığım herşey sadece ilk 3 4 saatini kurtardı geri kalan uykumuz p.ç 🤦♀️