Sevdanurkesirr Kızlar kızım çok öksürüyo yavru uyuyamiyo bile bı akıl verseniz nane yaptım sıcak su icirdim ama banamisin demedi hep geceleri tutuyo bu öksürük 🙁
Fatma_nefes Sevdanurkesirr umca solüsyon baya etkili oluyor ayrıca ben ayaklarının altına ve sırtına vicks sürüyorum rahatlatıyor
minabebek Sevdanurkesirr sarımsak zeytinyağı ayak tabanına sürüyordum ben biraz daha hafifliyordu burda kullananlar vardı bilen bilir 😃
Hilalkaradeli Sevdanurkesirr çam kozalak şurubu şıp diye kesiyor sizinde varsa kullanın öksürüğe anında çözüm ♥️ Ben 1 çay kaşığı oğluma da çay kaşığı ucuyla verdim o gün bitti gitti öksürük
buselidunya Sevdanurkesirr Tereyağını yakmadan eritiyorsunuz içine bir tatlı kaşığı pekmez, bir iki damla da limon bu kadar☺️
Hilalkaradeli Sevdanurkesirr yarın alabilirseniz kullanın faydası çok şifa olsun inşallah ve çocuklar hasta olmasın 🙏🏻🥺🥺
lalbg Sevdanurkesirr kaç aylık bilmiyorum eğer 1 yaş üstüyse çam kozalağı özü verebilirsin yarın aktardan alıp☺️
lalbg Sevdanurkesirr doktora bi danışın ama ek gıda aldığı için çok az verilebilir. Ama siz yine de bi danışın.