nurelem Kizlar ateş olcerim var ama yenisini almak istiyorum emin olamıyorum olcumunden, marka fiyat hiç farketmez sipariş vercem, hangisini onerirsiniz
calikusuu nurelem En doğru ölçüm kulakla yapılanmış,kulaktan ölçen cihaz alın, biz de dijital var bazen yanlış ölçüyor.
Yesillimon nurelem Şuan kullandığın temassız sa eğer eczaneden kol altindan ölçen çubuk seklinde olan ölçerler varya ondan al derim.
Canlarim41 nurelem Benim kulaktan dijital bide koltuk altından ölçen var atesden korkarım ki esimde olmaz çoğu zaman o yüzden ne olur ne olmaz
nurelem calikusuu evet en doğru kulaktan ve gerçekten kulaktan doğru sonuç çıkıyor bunu farkettim, temassızla alından ölcunce 36.5 kulaktan ölcunce 37 çıktı, ateşini düşürdüm o yüzden iyi bir şey arıyorum
nurelem Yesillimon temassız canım, hangi marka önerirsin onlar doğru sonuç pek vermiyor diye temassız almistim
nurelem Derinmavi Braun aklımdaki aslında daha iyis var mıdır diye merak ettim çok teşekkür ederim canım modeli nasıl acaba aynısından alsam
nurelem Yesillimon aslında 2 tane almak istiyorum bı kulak bı koltuk altı, ateş ölçer çok önemli temassizdan memnundum aslında ama dış zamanı çok zorluyor çocuğumu o yüzden ateşini takip ediyorum sürekli acil almam lazim
Melekanne91 nurelem en iyi olcen derece koltuk alti olanlardir ama pek tercih edilmiyor.ben hem omron alnindan ölcen hem koktuk alti kullaniyorum.alnindan olcen alninin tam ortasindan olmali ki dogru sonuc versin.once alnindan olcerim sonrada digr dereceyle koltuk altindan.tavsiyem dijital alindan olcende omron ki kulak ici olcenlerden olani tavsiye etmiyor doktorlar cunku dogru sonuc vermiyor bebek vucudu oyle farkliki heryeri farkli isida oluyor bunla ilgili.koltuk altida ebebekten almistim omron oda yine
nurelem Melekanne91 herkes farklı düşüncede bana da hep koltuk altı doğru sonuç vermiyor diye onermediler, temassız kullandım hep ama iki tane Alcan hem ktuk altı hem kulak içi