GLsErol Arkadaslar oglumun bogazimi desem boynumu bilmiyorum boyle sivilce gibi bsey vat..ordan seffaf akinti gelliyo cektigin zaman uzuyo..dokunuyorum eline nohuttan kucuk beze gibi bisry geliyo…bu ne olabilir cok kafa takiyorum iki senedir var bu
GLsErol Ygz ya surekli gelmiyo aslinda o akinti arada geliyo. Bu sisligide yeni gordum cok dikkat ediyorum uoktu son bir iki gundur cikti.
BirAlparslanAnnesi GLsErol 2 senedir var diyorsunuz..ilk fark ettiğinizde doktora götürmediniz mi ???
Ygz GLsErol yani böyle şeyler ihmale gelmez hayati bir risk taşıyabilir veya önemsiz bişeyde olabilir, doğru yer burası değil hemen hastaneye götürmeniz lazım. Grip veya üşütmüş bir çocuktan bahsetmiyoruz sonuçta beze şişlik akıntı diyorsunuz.
GLsErol BirAlparslanAnnesi sislik yoktu..esimin kuzenindede var grip oldugu zaman akar oyle bseydir dye dusunduk..aslinda hep goturelim dedik..ben cok ustune duserim…oglumun fitigi vardi okadar incelemistimki onu fitikdir dyip goturdummm ama bunun icin goturmedim goturmem lazim aslinda durarak hata ettim .
GLsErol Minis ensesi degil cene altinin iki parmak alti dyebilirim .evet haklisiniz bu konuda sorunsuzca davrandim
BirAlparslanAnnesi GLsErol en yakın zamanda götürmelisin..yeterincr ihmal edilmiş bir durum sonradan pişmanlık yaşamayın😐
GLsErol Ygz evet dogru..ben ilk defa boyle birseyi ihmal ettimm..belki etmemin sebebi surekli olmamadi..pimpirikli bir anne olarak yanlisimi farkettim…belki burada boyle birsey yazilmistir bilinir dusuncesiyle sormak istedim .doktora goturmem lazim en yakin zamaanda evet .