neslicanben alakasız ama bu filtre efektin adını bilen var mı? sayfam var düzenlemek istiyorum ama günlerdir nasıl yapıyorlar bulamadım 😬
Kadifemsii neslicanben ortam ışık renk. Genelde tezza kullanıyorlar .takipte kalayım İnstagram sayfası için değilde fotoğrafları düzenlemek için ☺️
minikcivcivinannesi neslicanben bende böyle yapmak istiyorum ama hiçbi zaman böyle olmayacak biliyorum 😂 ev ışığı ekstra ışık filtre efekt program telefon 😂
3MelekAnnesi3 neslicanben efektten cok ortamın renk uyumu ve ışıgın geliş acısı ile cekiyolar fotoğrafları soft renkler kullanın sizde uyumu yakalarsınız
Khaleesi neslicanben ben vsco uygulamasını kullanıyordum eskiden yıllık 100 tlydi. Şimdi yıllık 200 tl sanırım kullanmıyorum bayadır ama oranın filtreleri falan çok güzeldi buna benzer şeyler çıkıyor belki oradandır
_ezgidemir58 neslicanben hepsi aynı ton fotoğraflar aynı gibi duruyor hiç güzel gözükmüyor bence bir fotoğraftan 2 3 poz farklı çekilip atın ama aynı renk olsun sonra başka bir renkten 2 3 tane öyle öyle gidin sayfa daha düzenli durur bence 🤗🥳
neslicanben _ezgidemir58 ben çok beğeniyorum yer mekan değişkenlik gösterecek tamamen aynı olmayacak resimler bende de sadece tonu yakalamak istiyorum 😁
_ezgidemir58 neslicanben onlar genelde fotoğraf makinası ile çekiyorlar ben öyle biliyorum bunun gibi takip ettiğim birisi var oda öyle yapıyor çünkü ya da iPhone ile karanlık moduyla filtre değiştiriyorlar pc den ayarlama yapıyorlar falan baya uğraştırıyor yani 😘
minikcivcivinannesi neslicanben yok ya asla olmuyor çok denedim sinir oluyorum , zaten natural renkler vs vs herseyi ona göre nasıl ayarlıyım odayı beşiği komple yapmam lazım 😂
_ezgidemir58 neslicanben öyle vallahi güzel güzel çekilin koyun ne uğraşıyorsun böyle şeylerle öldükten sonra onlar bizimle gelmeyecek önemseyin tabiki ama bu kadarına gerek yok bence hatıra diye şey yapıyorsanız da galerinizde kalsın 🌸