Sehergkmen Aselsmom9 ben satıyorum canım hiç kullanılmamış kutusuyla gönderiyorum 2 yönlü 3 farklı kullanım özelliği var 🌸85 e verebilirim
bilgibulutu Aselsmom9 babalinbaby sıfır paketinde bebek durmadı arkadasımın satıyor cappicuno renk 130 ₺
alisanindunyasi Ahmetefeygmr babybjorn hangi modeli elinizdeki? Ne kadar kullanmistiniz hangi renk? Bir de hangi sehirde ikamet ediyorsunuz? ☺️
Ahmetefeygmr alisanindunyasi vallahi modelini bulamadım ama resim atarım 7 ay kadar kullandım kot renginde çok hafif oluyor kayserideyim tutumlu anne ile kargo bedava gönderirim
Userss Aselsmom9 bende chicco var isterseniz cok kullanamadik kizim sevmedi 1-2 kez ancak kullandik 70e verebilirim bende düşünürseniz kafasinin ust kismina gunesligi var ergonomik sistem isterseniz detayli resminide atarim
Nagehanaliasaf Aselsmom9 bende e bebeğin var baby plus 60₺ ye satın aldım bir ay kullandım kırmızı renk hiç bir kusuru yok isterseniz fiyat konusunda anlaşabiliriz
Nagehanaliasaf Aselsmom9 gayet kullanışlı ergonomik mi bilmiyorum ama yeni doğandan itibaren kulllanılabilir diyor instagram adresi varsa ordan atabilirim adresim nagenindunyasi
arzu_duru Bende hic kullanamadıgım kangruyu satıyorum,solomom baby siyah balık desenli 2-3 defa kullanabildm 100₺+kargo verebilirim 🤗