Huma_kus34 yani şöyle söyleyim bu ameliyattan sonra herkese bu konuda yardımcı olacağıma dair söz verdim bende aynı sol tarafımdaki aşırı ağrıdan gitmiştim doktora basurdan şüpheleniyorum dedim öylelikle onun muanesini yaptı kanamam yoktu iç basurum varmış dediki lazerle ameliyat 8-10 dakka arası sürer dedi haa dedim ya basit bişey demekki anlatma şeklide öyleydi sonra ben hiç araştırıp soruşturmadan gittim ameliyat oldum 1 hafta boyunca evde emekledim sırt ve baş ağrısı mide bulantısı berbattı günde 3 defa hastanelerde serum yedim ve öyle bi ağrıki serum bile fayda etmiyor kafamı duvarlara vurmaya başlamıştım artık sezeryan doğum yaptım ben onda bile bunu çekmedim ameliyat yerinizde bişey olmuyor ağrı sızı 1 hafta boyunca ama diğerinde hastanede ağrıdan acıdan bayılmıştım kaç defa korkutmak amaçlı söylemiyorum ama kprkun yani çok çok araştırmanız gerekli ve doktorlar normal bu ağrılı bi ameliyat dediler tabi öncesinde bundan bana hiç bahsedilmemişti. 1 hafta sürer dediler dedikleri gibi 1 hafta sonra ağrım bitti vee daha sonra makat çatlağı başladı yabancı bi cisim girdiği için damarlara bişryler oluyormuş öyle dediler şuan ameliyat olalı 23.günüm geçmeye başladı ama 15 günde o çatlağın acısını çektim tuvalete çıkarken ağlıyordum artık Rabbim kimsenin başına vermesin kremlerle atlatmaya çalışıyorum doktorun dediği kronikleşirse tekrar ameliyat Allah’m o duruma düşürmesin inşallah