Bisracinarkartal Hanımlar doğum paranızı doğumdan kaç ay sonra başvuru yaptınız ve ne kdr süre sonra sonuclandi
EsCidella Bisracinarkartal nüfus müdürlüğüne basvuruluyormus sanırsam dilekçe ile. Başvuru sonucunu da edevletten takip edebiliyorsunuz. Yatınca da pttden çekiliyor. Belli bir süre kisiti yok diye biliyorum başvurmak için
Tomi Bisracinarkartal çalışanlar için işveren muhasebesi yapıyor. raporu verdikten sonra her ay düzenli yattı. ilk ay PTT den aldım, kalanını bankaya yatırdı. SGK arayıp hesap tanimlama yapabilirsiniz.
denizoykumm Bisracinarkartal ben doğumdan hemen sonra başvuru yaptım e devletten takip ettim ödeme aşamasında yazıyordu. Para yattığı zaman hazır yazması gerektiğini söylediler ama öyle değilmiş o yüzden ben 4 ay sonra çekebilidim geç kalınca geri alıyorlarmış parayı
Ilk_mucizem60 Bisracinarkartal Ekimin 6 sı gibi başvurdum hala yatmadı yüklü olan çalışıyordum calıstıgım kurum halletti raporları tam hatirlamiyorum
Ilk_mucizem60 Bisracinarkartal banada 3 ay içinde başvurun demişti bulunduğunuz ilçede sosyal hizmete başvuru yapılıyo
Mavis34 Bisracinarkartal 300 olan ilçedeki il sosyal hizmetlere başvuruluyor ben tam 3 aylıkken bebeğim başvurdum geçen hafta şubat 25inde yatar ptt ye dediler
Mavis34 Bisracinarkartal sadece anne ve bebek kimliği. Babda başvurabiliyor sizin kimliklerle para yine anneye yatıyor
Asliturgut Bisracinarkartal ben hicbir yere basvurmadim, e devlette banka hesap bilgilerim vardi devlet otomatik kendisi yatirmisti hesabima