Merakliduygusall bizim alerjimiz de bağırsak tepkimeliydi öncelikle en alerji ihtimali olabilecekleri kestim. Süt ve süt ürünleri dana eti susam fıstık. Yediğim herşeyi su dışında bir kağıda yazdım doktor kontrolunde kanama devam edince listeden yumurta ve tavuğu çıkardık. Hala devam edince soya içeren ürünler ve tüm kabuklu yemişleri çıkardık. En son mecburen kırmızı meyveleri ve ayçiçek yağını çıkardık. Her elediğiniz üründen sonra 96 saat tanıdım kaka düzeliyormu diye. Kakası tamamen düzelince 1 hafta bekledim ve kuzu eti yemeye başladım 3 gün kuralıyla. Bunlardan 2 buçul ay sonra önce fırında pişmiş yoğurt sonra ocakta pişmiş yoğurt ve en son sade yoğurt şeklinde 3er gün deneyerek bütün süt ürünlerini açtım. Şu an bebeğim de yoğurt ve peynir yiyebiliyor. Susam fıstık ürünleri açılmadı 11 aylık olmak üzere eser miktarda kaçak olsa bile hemen kan geliyor. Zorlandım çok kilo verdim ama değer çünkü diyeti 5 ay yapıp açmaya başladım ek gıda döneminden sonra ve çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.