Defneninannesie Merhaba Avrupa yakasında nereden aldınız ve model olarak hangısı kullanışlı sızce 22 aylık kızım var ona oda yapıcam odada herseyo var sadece yatak eksık park besıkte yanımda yatıyor yavs yavas alıstırmak ıstıyorım
2pati_1baby Defneninannesie ritmik mobilya dan Luna Montessori yatağı ve şifonyerini aldık tavsiye ederim biz 2 ay önce aldık oğluma kargo ücretsiz montaj dahil bizimkide 22 aylık çok kaliteli bir yapısı var ileride yanlardaki korumayı çıkarınca uzun süreli kullanabiliyorsunuz.internetten bakın Avrupa yakasında Buda adresi ve iletişimi var ☺️ İkitelli O.S.B. Mah. Masko Mobilyacılar Sitesi 6A Blok No:39 / Başakşehir / İstanbul / Türkiye 0543 389 88 81
Bsrsyy94 Defneninannesie model olarak sadece tavsiye vereceğim kızımın yatağıda montessori yere sıfır olanlardan fakat korkuluklu şeklini seçmiştik sağolsun bizi pişman etti 😩korkuluklarından tüm gücü ile sarkıyor şimdi ki aklım olsaydı korkuluklu halini tercih etmezdim
Defneninannesie 2pati_1baby Bakayım bı tesekkurler💐yarın bır kac yere bakmaya gıdecegız Beylikdüzü eskıdjıde bı kac yer buldum ınstagramdan
Keremikoo Defneninannesie beylikduzu degil de avcilar eskidjide bebemoda diye bir magaza var oglumun odasina sifonyer ve dolabini almistik cok kaliteli. Yatagini sonraya biraktik. Tavsiye ederim bi bakin.
Defneninannesie Bsrsyy94 yaa demeyın 🙄 korkuluklu bıde yavrulu yatak dusunuyordum altınada kalabalıkları koyarım dıye 🥺
Defneninannesie Bsrsyy94 yaa demeyın 🙄 korkuluklu bıde yavrulu yatak dusunuyordum altınada kalabalıkları koyarım dıye 🥺
Defneninannesie Keremikoo Instagramdan orayada baktım aslında tesekkur ederim Cıkmısken orayada bakalım
Bsrsyy94 Defneninannesie bizimkinin altında da çekmeceler vardı ve korkuluklar daha kısa kalıyordu hal böyle olunca onları söküp çıkarmak durumunda kaldık. Böylelikle yere sıfır daha güvenli olur dedik ama o bile çare olmadı sanırım korkuluklarıda sökeceğim yatak yataklıktan çıktı iyice😥