Kubra1280 Slm sevgili anneker bebegim 6 ay 6 günlük yoğurt ve sebze yediremiyorum ilk sebze ile baslamama ragmen yemiyor meyve puresi yedigindede 15 20 dk sonra gene mama içmek istiyor
Edalikuzusu Kubra1280 çok normal almayabilir ana öğünü hala anne sütü yada mama su an zaten. Reddetmeler ogurmeler tukurmeler olur 6 . Ay tadim ayı pes etmeden her gün yavaş yavaş deneyin yemezse zorlamayın ilerde ek gıda reddine sebep olursunuz su an yemezse hiç bir şey olmaz zamanla alisacak
Yasemin38 Kubra1280 sebzeleri sütünle kıvamlaştırarak verebilirsin canım https://resimyukle.io/r/8S2gP5QMPk fikir amaçlıda bakabilirsin
Irmakprensesinannesi Kubra1280 şuan zaten tadımlık vermiyormusunuz ? 1 çay kaşığı kadr püre şeklinde yada çorba halinde verebilirsiniz yada blw yöntemini deneyebilirisniz
Kubra1280 Miraaa123 ufak bi kaseye patates havuc başlıyorum yogurla veriyorum ama bir iki cay kasigi anca yiyor
Miraaa123 Kubra1280 3 gün kuralı ile gideceksiniz birinci gün 1 çay kaşığı 2 gün tatlı 3 üncü gün çorba kaşığını geçmeyecek şekilde hergün yeni bir sebze tattırın