OnurToprak Merhaba Ay aşımızı yaptıracagız yarın. Tek bir seferdemı yapılıyor acaba malum ası sayısı epey fazla. Cok endıselıyım cok üzülüyorum canı acıyacak diye. Genelde ates sorunu oldumu ne gibi önlemler aldınız
Deletedmom115 OnurToprak hepsini aynı anda yaptılar oğluma 2 bacak 1 kol kola yapılan biraz acı verebilir deri altından yapıldığını söylediler hani iz kalan aşı. Onun harici aşıdan sonra sadece uyku hali oldu ateş vs huysuzluk olması çok şükür
Derinbbk OnurToprak bugün yaptırdım canım 2 bacağına vurdular bitanede koluna huzursuz du kızım gün boyu korkuyodu sıçrıyordu ateş te var bekliyorum uyumadan yarım saatte bir ateşini ölçüyorum Allah kolaylık versin canım şimdiden
Prenses0909 OnurToprak pazartesi yaptırdik 2 bacak 1 kol ayni anda yaptilar ates olabilir dedi ama gun boyu uyudu bizimki biraz ates cikar gbi oldi calpol verdik gecti cok sukur
Bulutkbr OnurToprak bugün yaptırdık oğlum hiç ağlamadı sadece iğne girerken bi kez ağladı okadar ateşimiz felan yok ağrısı oldu biraz şurubunu verdim şimdi mışıl mışıl uyuyor ama ben ateş takibindeyim biraz huysuzlandı ama bütün gün güldü oynadı sadece mamasını zor yedirdim iştahsızlık yaptı galiba
nesli3310 Deletedmom115 geçmiş olsun 2.ay aşıdan sonra diğer aşı zamanı ne zaman acaba ve kaç tane yapılıyor ?
Ysmntr Bizde bacaktan 2 asi oldu pazartesi cuma gunu ise koldan 1 tane oldu asi sonrasi huzursuzluk uykuya dalamama gibi sıkıntımiz oldu calpol surupla sakinlesip uykuya dalmasi kolay oldu cok sukur atlattik 🙏
LtfyeAsaf OnurToprak malesef aynı anda 😑 benim bebeğim eve geldikten sonra bi müddet kolunu kaldıramamıştı bi kaç saat hep inledi ama gecemiz rahat geçmişti ateşte yapmadı 🤲
OnurToprak LtfyeAsaf ah yavrum ya hıc kıyamıyor insan:( bızde yaptırdık.. gogsumde kalmk istıyır sadece..
Deletedmom115 nesli3310 4. Ay aşısı var 2 bacaktan 6. Ay aşısı 3 bacaktan 1 ağızdan yaptılar 1. Yaş aşısı da 2 kol 1 bacak oldu