Semaronas Kızlar oğlum 4 aylık yürütece koymak için erken mi yoksa koyulabilinir mi birde yürütecin zararları yazıyor bi ton bunlar doğru mu başına gelen varmı yoksa google da her gördüğümüze inanmamak mı gerekir
SeninAnnenBirMelektiYavrm Semaronas yürüteç zararlı doktorlar tavsiye etmiyor. Hele 4 aylık aşırı küçük
Lulemom Semaronas önermiyo doktorlar. Yeğenimin doktoru koyacaksanız da 7. Ayı bekleyin demişti. 7. Ayda koymuşlardı. Erkek bebek. Benimki de kız. Henüz doktora sormadım ama sanırım 6 da koy der. Yani aslında bebeğin dik durabilmesi önemli bide. Ben bugün denedim 5 aylık. Tam dik duramadı öne eğildi. Geri aldım
irva Semaronas 6 aylıkken koymaya başladım gün içinde 15 dk gündüz 15 dk akşam.Yada çok acil işim varsa koydum.
Canlarim41 Semaronas bir arkadaşın bebeği 1.5ysdinda yuruyemiyor parmak ucuyla yürüyor doktor kızmış yurutece mi koydun diye yani iyi değil
Edalikuzusu Semaronas kız 4 aylık bebeğin omurgası kemikleri Hamsi kılçığı gibi olur daha çok küçük zararlı
Leylaa_ Semaronas Doktorumuz abartmadiginiz sürece kullanabilirsiniz dedi Gündüz 15 dk Akşam 15 dk kullanıyoruz üzerindeki oyuncaklarla oynuyor. Arada bir ileri geri gidiyor onlar hoşuna gidiyor 6 buçuk aylıkken aldım .