Derya2118 Eşim A+ Ben 0+ bebegim 0+ fakat internette anne ve baba 0 olursa bebeginde ancak o şekilde 0 olacağı yazıyor… Eşim A ben 0 olunca bebegim A+ olması gerekmiş aklım karıştı…
1Emirbebek Derya2118 hayir canim esin AA sen 00 olursan bebegin A olmak zorunda olurdu. Esin muhtemelen A0 ve sen 00 sin. Böylece %50 ihtimalle bebegin 00 olmuş
Berus Derya2118 bizim de eşim B+ ben AB+ ama oğlum A+ neye göre oluyor bilmiyorum ama bizde bor tuhaflık var 🤣
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Berus Kan grubunuza bı tekrar baktırın isterseniz 😁😁 bizde de tuhaflık vardı meğer benimki farklıymış ve 24 senedir A+ sanıyordum B+ mis
Merve43 Derya2118 hayır 0 da olabilir eşinizin anne babası ya da büyük dedelerde kısacası cook geçmişlere giden soyunda illa ki 0 kan grubu olan vardir bu yüzden olabiliyor
use_use Merve43 Zerre alakası yok.🤣Dedeler nineler ne alaka , tamamen kan grubunun bakın ve çekiniklik özelliğine göre olan bir şey
Littlebird leopar sizden 0 geldiğ için eşinizden de ancak biri gelebiliyor zaten olabilecek her iki seçenekte olmuş 😊
Zeyzey2019_ Derya2118 çocuğunuz yüzde 75 A grubu yüzde 25 de 0 grubu olma ihtimalini taşıyormuş ve 0 olmuş.