Wonderm Kızlar bebeğim 6 aylık uykusunda süreli irkiliyor az önce uyurken bi anda ellerini ve ayaklarını salladı 5-6 saniye kadar sürdü ama çok korktum:( sizce ne olabilir daha önce olmamıştı
2guzelinannesi Wonderm aslinda o yeniddogan refleski 6 aya kadar biter ama benimde kizimda olurdu 7. Ayda bitti ard ardami oluyor peki
Samih Wonderm merhaba benim kızım 22 aylık böyle sıçramalar yaşıyoruz sizin geçti mi doktora gorursunuz mu
Wonderm 2guzelinannesi ilk defa kollarını ve bacaklarını salladı koşar gibi internetten bakınca çok kötü şeyler çıkıyor :(
Aysecan-987 Bunu burda bilen birinin olduğunu sanmıyorum bence Bi muayene ettirin içiniz rahat eder. Burda biri öyle biri böyle diyecek. Başına gelen olsa bile her çocuk birbirinden çok farklı 🌸
Wonderm Aysecan-987 bi an önce götürücem ama belki aynı şeyi yaşamış biri vardır diye yazdım ben çok korktum:(
2guzelinannesi Wonderm benim kizimda cok sicrardi o donem epilelsiden korkup goturduk cok normal gecek demildi dedigim gibi 6. Ayda gecmedi 7 ayda bitti oncedem sıçrıyor muydu? Onceden varsa 1 yasina kadar cok nadir kabil edilir. Gelisimi nasil ? Asi yaptimi yakinlarda
Tospikcik Wonderm video çekin bir daha olursa, o sekilde doktorunuza gösterirsiniz. Bu gibi şüphelerde video olmadan doktorlar da pek yorum yapamıyor, boş yere yormasınlar sizi
Wonderm 2guzelinannesi evet daha öncede sıçrıyor ve uykusu çok hafif tık etse bi şey sıçrıyor. Evet bugün aşı oldu ondan mı kollarını bacaklarını salladı sizce?
2guzelinannesi Wonderm evet olabilir 4. Ay ve 6. Aydan sonra cogu kiside olmust bu belirtiler akorkmasen yunede gotur
Wonderm 2guzelinannesi cevabınız için çok teşekkür ederim genelde doktorlar bu gibi durumlarda video istiyormuş video çekerim tekrar olunca çok sağolun:)
Wonderm Samih merhaba uyku myoklonisi olarak adlandırılıyor ve merak etmeyin bi süre sonra kendiliğinden geçiyor endişelenmenize gerek yok🙏🏻