RobinAren72 Ylz0044 4 aydır kullanıyoruz memnunuz gaz yapmadı bizde hatta gaz sancıları azaldı diyebilirim
Yagizmomss Ylz0044 bugün aldım bende bu mamadan aptamilden geçiyorum içmek istemedi son zöanlarda ve kilo alımı azaldığı için umarım faydalı olur
selinn_ Ylz0044 bu bebekten bebege değişir. Bizde gaz yaptı aptamil kabızlık yaptı hipp onerince doktor onu aldık sonrasında bir sorun yaşamadım 😊
Pingca Ben hipp den geçtim de bi kaç gün önce ilk başta bi ishal yaptı biraz ama geçti. Gaz olayı da aynı herhangi bir azalma söz konusu değil. Kilo almıyor diye geçiş yaptım. Bakacağız bir ay sonra iyi olup olmadığı belli olur.
Ylz0044 Pingca ishali olduğunda cok sancılandı mı bebeğiniz dünden beri sancılı kakasını yapamadı mamayı içeli
Ylz0044 Yagizmomss bende dün aldım kargodan geldi verdim cocuk içti içeli sancı kıvranıyor anlamadım gitti bende gazı için almıştım
Pingca Ylz0044 sancılandı evet baya ıkındı sonrasında acayip bi kaka yaptı ama. İlk iki gün bende yaramadı dedim ama şimdi daha iyi kilo da alıyor gibi. 5 gün oldu sma vereli.
Ylz0044 Deletedmom6262 bende onu alacaktım araştırdım comfort gazlı bebeklere iyi geliyo mış die aldım ama içti içeli sancı kıvranıyor kakasını yapamadı aptamil veriyordum önceden oda gaz yapıyodu ama kakasını yapıyor Du bunda o da yok
Deletedmom6262 Ylz0044 Hayir ben aradım Nestle yi sordum çünkü benim bebeğimde gazlı comfort sadece mama alanlar için dedi optipro hem mama hem meme alanlar için Bebelac hip denedim sma iyi geldi
Pingca Deletedmom6262 bende araştırdım comfort gaz yapmıyormuş diye aldım ama bizimkide az da olsa anne sütü içiyor yanlış mı yaptık acaba optipro mu alsaydım.