Busraaslan Philips Avent SCF551/05 Damlatmaz Bardak 6 ay+ - 200 ml https://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf55105-damlatmaz-bardak-6-ay---200-ml-p-AILEAVNT9430265?magaza=JokerBaby&url_src=ios-product-detail Kızlar kaçırmayın pembesi de mavisi de mevcut alıcak olanlar için çok iyi fiyar
Gizoooo Busraaslan kızlar bebekler maalesef bunla su içemiyorlar çok tavsiye etmem ben almıştım ucu değiştirdim 3 noktalı başlıkla ona içiyor. Çok boğazına kaçıyor bununla arkadaşımın bebeğide kullanamadı biberonla vermeye başladı
Mefeannesi Busraaslan kullanıyoruz da sanki evet boğazına kaçıyor gibi bende sorun bizde sanıyordum demek genelde öle🥱
-erCansu- Busraaslan aventin pipetlisini kullanıyor 11 aydan öncede 3 delikli buna benzer bişeyle içiyodu
AytenMina Busraaslan biz 1 yasına kadar bunu kullandık ben cok memnundum bogulma vs olmadı bizde 1 yasından sonra pipetlisine gectim ama o cok akıtıyor maalesef
pogacayanakli_aylamm Gizoooo nasil.bisey kullaniyorsunuz resim atar misiniz. Benim bebegiminde bogazina cok kaciyir
pogacayanakli_aylamm Ssssraa bende valla en kotusude bogazina kacmasi cocugun. Hangi biberon onerirsiniz kizim 12 aylik
Gizoooo pogacayanakli_aylamm canım göndereceğim en kısa zamanda. Bunlar yerine hayatım veya e bebekte satılan bebek sularını alabilirsiniz içinde. 3 damlalı ağızlıkta çıkıyor
meyaski pogacayanakli_aylamm ben de biberon değil de alıştırma bardağı arıyorum. Fiyatlar acayip uçuk.
Ssssraa pogacayanakli_aylamm awent in pipetli olandan çok memnun kaldım. Taş gibi, boğaza kaçmıyor ve damlatmıyor.
Busraaslan AytenMina valla bende çok memnuniyet duydum aldım daha kullanmadık ama pipetli olandan da bi tane almak istiyorum zaten teşekkür ederim öneri için
AytenMina Busraaslan aventin pipetlisiyle ilgili yorumlarda hep akıttıgı yazıyordu zaten ama ben yüne de inat edip aldım. Ben sahsen tavsiye etmiyorum pipetliyi cantaya koydugumda hep akıtıyor fiyatı da pahalı daha iyi olabilirdi bence
Klymeneninatlasi Busraaslan kendi sitesinde 79₺ e bebektede sanırım o fiyata hatta kendi sitesinde 69₺ bile olabilir
Busraaslan Klymeneninatlasi e bebekte 90 tl ama kendi sitesini bilmiyorum kendi sitesinde de 79 tl ama stok yok bu arada