Birprensveannesi Kızlar bebeğimin bir yaş doğum günü konsepti için henüz birşey bulamadım ilginç ve farklı bişey istiyorum sizin karşılaştığınız ya da aklınızda olan bir konsept var mı?
03alparslan04 Birprensveannesi bebeğiniz kız mı erkek mi acaba ona göre birkaç size fikir sunabilirim sizde beğenirseniz hani
Annis-ogul Birprensveannesi bn patron bebek yapmıştım herkes bayılmıştı. Organizatör tuttum sanmislardi
ogretmen61 Birprensveannesi benim oğlumun adı Deniz ben deniz konsepti yapmıştım kendim bişeyler bularak
pepelek Birprensveannesi farklı bişey istiyorsan aklıma gelen çizgi film karakterleri değilde renk uyumları olan bir konsept olabilir, kar konsepti olabilir, kırmızı ekoseli bir konsept olabilir ahşaplı vs vs ☺️
Birprensveannesi Annis-ogul Evet ona denk geldim bikaç yerde de biraz daha değişik bişey olsun istiyorum
03alparslan04 Birprensveannesi mesela erkek için hayvanlar karışık safari gibi olan olabilir veya şu çakmak taştaki fred gibi böyle kahverengi bir kıyafet ile bir şeyler düşünebilirsiniz Disney karakterlerinin olduğu bir konsept olabilir veya winnie pooh karakterleriyle böyle işte ayıcıklı bir konsept olabilir hani farklı aklıma gelen bunlar
Birprensveannesi 03alparslan04 Evet olabilir safari çok fazla kullanılan bir konsept olduğu için yapmak istemiyorum açıkçası
03alparslan04 Birprensveannesi doğru ama hani başka yine sizde bakın araştırın tabi ama çok denk gelmedim ayıcıklı olur çakmak taşlı veya bulutlu felan onlara çok denk gelmedim bende
HamzaSiracveBen Biz ilk dogum gununde mickey mause yaptık 2 de safari 3 de örümcek adam yaptık sadece pastalarını organizatorden almıştık geri kalanını hep int den alıp yaptık
Elizya17 Birprensveannesi bi yerde inşaat mühendisi konsepti görmüştüm çok hoşuma gitmişti, kafasında kast sarı yelek inşaat kamyonları çok güzeldi