Mali48hira linamommmmm akşam yatıp sabah kalkmayı 😂 istediğim zaman dışarı çıkabilmesi özgür olmayı 🤣🤣
Hep_mi_uykusuz linamommmmm Tek basima tuvalate girmeyi sallana sallana evde iş yapmayi.Rahat banyo yapmayi ve sessiz kahve icmeyi.Bi kahve icsem gelip gozumun icine bakiyor bnde istiyom gibisinden🤦♀️
Tpk linamommmmm en en çok geceden sabaha deliksiz uyumayı sütü sağıp bi gece babasına bırakayım diyorum ama biliyorum durmaz bizimkinin derdi süt değil meme 🤦🏼♀️
Minikpanda12 linamommmmm gece gamsız gibi uyuyup sabah uyanmayı deliksiz uyumayı şimdi düşünüyorum ben kralmisim da haberim yokmuş 🤪😬☺️ şimdi gece 48596969 defa kalkıyorum
sincaptanhallice linamommmmm sabah işe gitmek için hazırlanmayı, işten çıkıp hiçbir sorumluluğum olmadan rahatça kahve içip yemek yiyip alışveriş yapmayı özledim sanırım 🥲
Ommalik Rahat rahat yemek yiyip çay içmeyi, eşimle başbaşa biseyler yapmayı. Hayat oğluşum ile daha güzel tabi ama eskiden yaptığımız şeyleri de özlüyorum 🤩
Sevinczeynep En cok çay sigara keyiflerimi özledim. Sicak dusun altinda öylece beklemeyi uzunca kalmayi özledim. Daha çok da kaygısız günlerimi özledim. Acaba mi dememeyi özledim. Başımı yastiga koydugum da sacma sapan seyler dusunmeyi bile özledim.
Sedasmsk linamommmmm uykuyu çok severdim öğlene kadar uyumayı çok özledim 😂 doktorum bile uyu uyu tadını çıkar demişti 😂