csayit 6,5 aylık kızım var yaklaşık 1 aydır emerken yüzümü, çenemi, ağzımı çimdikliyor. Diğer eliylede tırnaklarını mememe vücuduma batırıyor. Saçlarımı çekiyor. Başına gelen yada sebebini/çaresini bilen var mı? Yüzüm gözüm yara bere içinde.
aysenura csayit benim kızımda emerken yapardı o hareketleri. 9 aylikken filan ayağını ağzıma sokardı.2 buçuk yaşında şu an hala saçımla oynamayı sever genel olarak sac sever sevmekten kastimda yolar çekiştirir. Acıdığını söylediğimde de özür dilerim acıtmadan oynjyim der.
Dogakus0405 Valla sebebini bilmiyorum ama benim kızım da aynı şeyi yapıyor yüzüme yapmadı ama göğsüm ve altları baya yaraydı. Oraya bez koydum elimle kapattım öyle geçti yaralar. Hala yapmaya çalışıyor elimden geldikçe engelliyorum.
Bebybaby Benimde kızım 9 aylık aynılarını yapıyor bence hoşuna gittiği için yapıyor gibime geliyor birde emerken kakasını fln yaparken cimdikliyor
busra119 Benim oğlum da aynı.8 aylık her gecen gün dozu artiyo şiddetin😭 bugün omzumu ısırdı. Ziplatti resmen beni…