Secilinaburki 3aylik oğlum var. Sürekli mide sıkıntısı gaz sancısı var. Emerken sürekli huzursuz ve ısırma var. Emerken tıkanıyor. Kusuyor . Acaba bebeği böyle olan var mı mizlar? Reflü belirtileri olabilir mi ?
Ezgi3454 Secilinaburki reflü belirtisi beslenme sonrasıda çok ağlar reflüde. 4. Aydan sonra geçiyor en geç
sibellllo Secilinaburki reflünün en büyük belirtisi aktif kusmak canım kusmak ama sızdırır Gibi değil ağız dolusu ve fışkırtarak oluyor genelde sizde bunlar var mı
Butterflyy3 Secilinaburki benim bebegimdede aynı şikayetler var 20 günlüğüz emdigini mutlaka çıkarır sürekli bi aglama huzursuzluk icinde doktora goturucem artik huzursuzluğu bundanmidir diye
Ezgi3454 Secilinaburki evet gaviscon bebekler için olanı var kendi sütümün içine yarım paket katıyordum birde motillium kullanıyordum
Secilinaburki Ezgi3454 çok teşekkür ederim doktora danisicam bunu . Peki ilaçlardan sonra hafifliyo mu ağlamaları .
Secilinaburki Ezgi3454 birde bazı bebeklerde kabızlık yapıyormuş. Siz yaşadınız mı ? Neler yaptınız onun için ? Kusura bakmayın çok soru sordum 🙊😂
Ezgi3454 Secilinaburki hiç kabızlık yaşamadık, hafifliyor evet ama 4. Aydan sonra tamamen gidiyor zaten
Secilinaburki sibellllo sürekli kusma var bazen çok bazen az. Ama huzursuzluk ve emerken emdikten sonra sürekli bı savaş var bı ağlama var. Karnının içinden emerken bile sesler geliyo. Emerken de sürekli bı savaş halinde sanki . Hiç düzgün bı şekilde emmiyo . tıkanıyor sürekli .
sibellllo Secilinaburki muhtemelen reflü var benşm bebeğindede aynı şikayetler var 4.aydan sonra bitiyor sizinki kaç aylık
Secilinaburki sibellllo 3aylik .siz herhangi bir ilaç kullaniyo musunuz.huzursuzluklarini gideriyormu?
sibellllo Secilinaburki ilk bebeğimde de vardı gastrotusbaby adında bi şurup kullandık hiç fayda etmedi
Secilinaburki cydcvk reflü yatağını da denedim ama pek bı faydası olmuyo . Yani sanırım ilaçla tedavisi olması gerekiyor.bakalim pazartesi günü kontrolü vartekrardan doktora anlaticam. Anlatıyorum ama bı çözüm sunmuyo bize
Secilinaburki Butterflyy3 bana hep gazı varkolik dedi doktorlar ama ben herdefasinda kolik ten dolayı aglamadigini söyledim yani başka bı derdi var diyorum kolikdiyolar.
Aycaaalinaa Secilinaburki benim kizim 6 aylik hala ara ara yaşıyoruz sıkıntısını, kilo kaybı olmadigi sürece doktorunuz ilaç kullanımına gerek duymayacaktır. Kızım mama ile beslendiği için reflü maması kullanmıştık bazılarında işe yarıyor fakat bizde pek bir faydası olmamıştı