Badem Nasıl memnun musunuz? Özellikle et ve balık yaptığınızda evdeki kokudan rahatsız oluyor musunuz? Taşınalı iki ay oldu alışamadım. Şunu yap rahat edersin diyeceğiniz bir şey var mı acaba
aybikreis Badem Ben de bekliyim şurda. Et ve balık pişirmedim henüz ama havalar iyileşince balkonda yaparım diye düşünüyorum
1ana_2evlat Badem Ben alistim ya pratik oluyor artik bana sadece sürekli temiz tutmak gerekiyor o kadar. Kokulu şeyleri pişirirken bütün odaların kapısını kapatin salonu acin aspiratör de çalışırsa hicbirsey olmaz.
Annelik30 Badem evde balık yapmayın en fazla 15 tl fazla veriyorsunuz dışarda pişirip eve getiriyorlar. Mesela benim amerikan mutfak değil ama evimde asla balık pişirmem.
Badem Deletedmom8453 yaa 😢 benim iki mutfağım var aslında, diğeri aşağıda oraya tasirsam sıkıntıya gireceğim in çık. Siz neden memnun değilsiniz peki
Badem 1ana_2evlat aspiratörüm buraya uymadı iki ay oldu taşınalı alamadım bir türlü. Bende diyorum aspiratör alinca böyle kokmaz heralde bana. İki mutfağım var aslında, alt katta diğeri normal mutfak. Ama ortaya taşıyıncada in çık zor olacak benim için