Reyyan40 Merhabalar , hangi marka süt pompası kullanıyorsunuz memnun musunuz ve sizce en iyi marka hangisi tavsiyelerinizi almak istiyorum ...
Fatmako Reyyan40 çok araştırdım ucuz pahalı vs. Ebebek baby plus aldım elektrikli çiftli. Çok da memnunum. Sadece pompanın biberona akıtan kısmında yumuşak bir kapak var o çıkıp takılıyor o olmazsa pompa hava kaçırıyor çekme sıkıntısı oluyor. Ben pompanın bir başlığını ilk açtıgımda kaybetmişim oyuzden tekli kullanıyorum ona rağmen memnunum
Merickaan Reyyan40 canım ben mamojoo tekli kullanıyorum çok güzel bi ürün çekimi çok iyi masaj yapıyor önce sonra çekiyor
Reyyan40 Fatmako bende baby plus ı araştırdım baya güzel yorumları var ama bilemedim kafam karışıyor o kadar çeşit var ki karar veremiyorum .. çok teşekkürler tavsiyeniz için ☺️
Fatmako Reyyan40 pişman olacağınızı sanmam bence boşuna para vermeyin zaten bunca şeye para veriyoruz bebek için
Reyyan40 Fatmako bende öyle düşünüyorum ucuz olsun zaten herşey para gerçekten... sizce tekli mi kullanışlı olur çiftli mi siz ne önerirsiniz
Fatmako Reyyan40 çiftli aldım ama dediğim gibi o kapağı kaybettiğğm için tekli kullanıyorum ama çalışırken kullanacaksınız çiftli mantıklı olabilir. Ama bana çiftli ikisinin aynı anda çekmesi sanırım zor gelirdi
Reyyan40 Fatmako yok canım çalışırken değil . Zehirli guatr çıktı o yüzden ilaç tedavisi görmem lazım. Bir süre emziremicem sütten bebeğe geçermiş o yüzden sagıcam ki sütüm kesilmesin 😞
Serpil11 Merickaan şimdiki aklım olsa bende ondan alırdım herkes çok övüyor benimki çok uyuşukkk ve çok ses çıkarıyor