MelekSubasi İyi akşamlar kızlar☺ Çocuğunu araba, otobüs tutan anneler bunun için ne gibi önemler alıyorsunuz ilacı var mı?
BirAlparslanAnnesi MelekSubasi valla ilaç değilde heryerde aynı videoyu gördüm hep yapan arkadaşlarda vardı..göbek deliğini çaprazlama yara bandı ile kapatıyorsun bulantı falan kalmıyormuş
Mommysharkdoodoodoodoo MelekSubasi göbek deliğine yarabandı yapıştırıyorum ve uyuyarak gitmesini sağlıyorum genelde. Oğlumu tutuyor yol hele biraz hızlı ve virajlıysa mahvoluyor ama aşırı işe yaradı bu. Bir de biliyorum tehlikeli ama arkada yatarak gitmesi de baya etki etti.
MelekSubasi Mommysharkdoodoodoodoo Yarabandını deneyim bir dahaki sefere ama yolda uyumuyor uykum var, yatağımı özledim diye diye eve geldi.
Deletedmom636262 MelekSubasi var kız bana da var hatta aldım fayda etmedi bana 🥴 hala böyleyim yolculukta
MelekSubasi Deletedmom636262 Yarabandı yapıştırıyolarmış canım onu deniycem. Fayda eder inşallah yolculukta perişan oluyoruz😑
Isteboylebisey Deletedmom636262 metpamid kullandın mı hiç bulandikca yut hiç zararı yok ben onunla gittim yıllarca uzun yola. Hala daha var elimde
Havvabukre MelekSubasi göbek deliğini komple kapatacak şekilde yara bandı yapıştır hiç bir şekilde midesi bulanmaz
Filtrekahvelianne2 MelekSubasi benim kizim 7 aylik ve şuanda araba acaip tutuyor Instagram’da gördüm çaprazlama yara bandını denedim valka rahat geziyoruz artik
Minisim19 Asla önermem hatta nasıl yapmışlar aklım almaz da ,bize küçükken yani 5-6 yaşlarımızda araba tutuyor diye tam hatırlamıyorum da mazot ya da benzin içirmişlerdi🤢ama işe yaramıştı ondan sonra kusmamız kesilmişti.
Filtrekahvelianne2 MelekSubasi salı günü de bir saatlik uzakta bi arkadaşa gidicez korkumuzu bitirdi şükür 😂