Eslemssmom Montessori karyola mı baza mı sizce yatak alıcam çocuklara odaları halı perde var sadece yatakları yok çok kararsızım hangisi daha kullanışlı olur
Tecrubelianne Eslemssmom bende ikeanin divanindan var 3 cekmecesi var baya esya sigiyo cok genis.hem kullanisli hem sık
Solocann Eslemssmom baza çok kullanışlı ben çocuklarıma öyle aldım hem daha konforlu hemde altına herşeyi koyabiliyorum ama çok genç işi Ya diğerleri de çok güzel ama bir yaşa kadar kullanabiliyorlar bilemedim :((
Masal_m Eslemssmom kızımın yatağı montessori çok seviyor tüllerle minik ışıklarla süsledik 😊 kız olunca daha bi süslü püslü oluyor premses yatağı istemişti öyle yaptık bizde 😊 ilerde sıkıntı olur mu bilemiyorum tabi şimdilik güzel ( 2,5 yaşında )
Eslemssmom Solocann evet bende altına biseyler kpymak icin baza istiyorum hem daha uzun süre kullanabilirler ama montessori çok hoşuma gidiyor
Deletedmom5284 Montessori alırsan altını kullanmak istiyorsan yavrulu alabilirsin bazadan daha güzeller
Eslemssmom Masal_m benim kızım da 2 yaşında odasını yaptım beşik vardı beşik yanımızda duruyo 5 aylık oğlum var ikisinde yatak alayım dursun odada diyorum en azından gündüz yatarlar ama çok kararsızım kullanış açısından uzun süre kullanmak istiyorum yataklar da çok uygun değil
Masal_m Eslemssmom normal bir bazada mutlaka korumalık da almanız gerekecek, montessoriler demonte oluyor. Korumalıklı, ilerde korumalığı çıkartabiliyorsunuz.