Prensimmm52 Birsenkerim bencede bildiğin makine kemirmişti ama ayakkabıyı neden bilmiyorum 30 da yıkadım bir de😂
Prensimmm52 Isteboylebisey bende var canım valla hiçte bir işe yaradığını görmedim teyzem yıllardır satıyor her seferinde de övüyor övüyor ama ben anlatıldığı kadar abartılı bir şeyini görmedim ilk başta onla denemiştim zaten olmadı aynı kaldı siyah siyah lele sonra dediğimi yaptım 1 gün de beklettim 2 günde hiç çürümedi hala mis gibi eziyet niye sonuçta sende suya basıyon bende 1tane fazla şey koymak eziyet olmuyor bana 😂
Isteboylebisey Prensimmm52 aa ilk defa şikayet eden birini görüyorum. Neden olmadı acaba. Ben neler neler yaptım onunla ve kime dediysem çok beğendi kendi evimde de iki tane var çok kullanıyorum mis gibi çok da pratik. Bazen üşeniyorum suya basmaya makineye atıyorum o bile çıkarıyor. Kaynar suya bir kapak atıp öyle mi bastın da olmadı.
Isteboylebisey Prensimmm52 benim de emzirme atletim leke olmuştu sütten dolayı. Çamaşır suyu karbonat sirke kaynar su yaptım beter oldu atlet çizgi cizgi leke kaldı çöpe attım. Sonra 3x aldım her şeye kullanıyorum çok seviyorum kendisini 😄
Sblatc Seda79 benim başıma da geldi kayınvalidem ben evde yokken beyazlarla renklileri beraber yıkamış bütün beyazlarım mahvoldu. Beyazlar için leke çıkarıcı falan denedim her seferinde çok az farketti gibi. Çamaşır sodası ve Arap sabununu beraber deneyin. YouTube da görmüştüm. Onun dışında pek bi şey olmaz gibi
2209 Seda79 deterjan elektrik su ile daha zarara girersin. Yenisini alsan daha ucuza gelir sankim. Gecmiş olsun :))))
1erkek1kizannesi Seda79 yok canim ben denedim hep kullanirim ama bazilarinda ise yaramiyor pamuklu bi sweatshirt almistik esime ayni model bi kirmizi bi beyaz bi kac daha vardi aldiklarimiz hepsini birlikte yikadim ve 2 mendil atmama ragmen beyaz sweatshirt toz pembe bi renk olmustu pamuklu olanlarda pek ise yaramiyor domestos cocuklarin leke cikaricilari bulasik makine deterjani neler denedim en son sweatshirt bi beden kuculdu o kdr ugrasmaya ama beyazlattim 😅😅
Eliftav Seda79 kurutemizlemeye götürebilirsiniz,ya da yıkamadan önce bol yağ çöz sıkıp ön yıkamalı programda yıkabilirsiniz,bir süre sonra baya açılıyor rengi her zaman ön yıkamalı da yıkarsanız