Dilanzh Öksürük ve burun akıntısı şikayetimiz vardı doktorumuz bu damlayı yazdı. Arastırdım biraz, cok uyku yapıyormus ve alerji ilacı olarak gecıyor kullanan varmı hangi sebepten ötürü kullandınız ?
Nediyebilirimki Dilanzh 2 aylıkken alerji damlası olarak vermişti doktorumuz bu arada evet uyku yapıyor
Hlalg Dilanzh zaditen şurup kullandık ilk kullandığımda 9 aylıktı gerçekten uyku yaptı.Geniz akıntısını kurutma amaçlı vermişti doktorumuz.Kullandıktan sonra güzel toparladı.Çünkü uyuyamıyordu ilaç hem uyuttu rahatlattı hem de gerçekten kısa sürede iyileşti
Birdunyabircennetannesi Dilanzh Alerjik öksürük için kullandık bizimkine hiçbir şey uyku yapmıyor aslaaaaa uyumadigi için 😅
-erCansu- Dilanzh alerji için kullandım hırıltı oluyo diye uyku yapıyor ama 3-4 gün sonra vucut alışıor
Miniklerim123 Geniş akıntısı için damlasını verdi doktorumuz hemde alerji için kullanılıyor ben seviyorum diğer çocuklarımda da kullanmıştım dönem dönem keşke hiç gerek kalmasa ama olmuyor işte
Limoncekirdegii Dilanzh bizimkinde de öksürük ve burun akıntısı vardı. Öksürük bayağı geçmedi en sonunda sağlık ocağına götürdük, zaditen damla verdi. Kullandık toparladı. İnternetten araştırdım dediğiniz gibi alerjik durumlar yazıyor fakat veriyorlar doktorlar.