cicekbahcem Güzel anneler kızımın hemoglobin değeri düşük,bestiron kullanıyorduk fakat artık içince kendini kusturuyor. Temiz içerikli ve gerçekten değer yükselten kan ilacı önerisine ihtiyacim var. Bu arada kızımın şeker alerjisi var 💐💐💐
Tugceasel16 cicekbahcem merhaba bizde bestiron kullanıyoruz benim kızımı da süt ürünlerine alerjisi var
-erCansu- cicekbahcem temiz içerikli ve deger yükseltenine rastalamadım valla bizde işe yaramadı arkdsm çovuganada ferrosanol içiriyorum ilk zaöanlar kusuyodu falan alıştı
Balogluum cicekbahcem bizimde öyle sidefer kullnmıştım daha önce dişlerinin içlerinde leke yaptı değerler düşük gelince ocean mikrofer aldım ilk kullanımda leke yaptı çok üzgünüm ama bıraktım
cicekbahcem Tugceasel16 Bizimki artık içmiyor aldığı an yutsa bile kusturuyor kendini😑 bizimde herşeye alerjimiz var neredeyse 😑
Kerem-inAnnesi cicekbahcem evet şimdi baktım sadece pancar şekeri ve vişne aroma verici yazıyor.. O kadar şekerden bir şey olmaz diye düşünüyorum.. Sonuçta verdiğimiz calpol pedifenler de de var onları daha çok veriyoruz.. Benim oğlum şuan tam 8 aylık ben arada sırada yaptığım kekten muhallebiden filan tattırıyorum..
Tugceasel16 cicekbahcem niye ki sonuçta bu sağlık sorulması gerektigi yerde sorulur çünkü diğer kan damlaları da içerik önemli şeker alerji olduğu için doktorunuz daha iyi bilir
Kerem-inAnnesi cicekbahcem yok çok şükür bizim hiç alerjimiz olmadı şimdiye kadar.. Ama alerjiniz varsa dr sormanızı tavsiye ederim..