Gizem2312 Tam gece uykusunu hallettik derken saat başı kalkıp sadece memede uyuyor büyük adam gibi 11 de yatıp 8 de kalkıyor gündüz de toplasan 2saat yok. Ben daha çok uyuyorum bu yaşımda. Bu süreçte iyice memede uyumaya alışacak diye korkuyorum
Liyaninannesiiii Gizem2312 al bende de o kadar gündüz uykusu sifir bugün 45 dk anca uyumuştur gece her yarım saat 1 saate bir uyanıyor ağlıyor bazen.. atak haftası 1 hafta sonra bitecek diyor inşallah biter. Benim kızda sadece meme de uyuyor onu da atak bittikten sonra inşallah biraktirabilirim😔
Redpepper Bugünden beri perişanım gündüz 2 saat uyumuştur gece de habire kalkıyor ama meme vermiyorum ben bir de ona alışırsa daha fena olur
Redpepper Gizem2312 uyutamıyorum ama her türlü uyumuyor yeni bi alışkanlık kazanmasın bari diyorum. Tam 1 saat uğraştık şuan yeni uyudu bakalım kaç dakka sürecek
Gizem2312 Redpepper ay napıcaz ya zaten gündüz uykusu yoktu en azından gece uyuyor diyodum şimdi o da yok. Büyüyünce düzelir diyolar her ay başka bişey öğreniyo
Edaazad Gizem2312 benim bebegimde 4 ayi doldurdu 5.aya girdi gece cok guzel uyuyodu gunduz nerdeyse hic uyumaz ama oglen 3 te falan 2 saat uyuyodu simdi yavas yavas gece saat basi uyanmaya basladi normalde 2 saatte uyanir aksamda 10-11 de uyurdu bide ustune hasta oldu sabah 5 te uyanir ilgi ister bide gece hic aglamazdi aglar oldu hastaliga mi denk geldi bilmiyorum 🤷♀️Uyku gerilemesi diyolar kucağa cok dustu degisirmi acaba
Rabia4646 Bnm kızım 46 günlük öğlen saat 11 den beri toplam yarım saat uyudu çok yoruluyorum napacam bilmiyrm. Emerken asla uyumuyor 🥺🥺
Gizem2312 Liyaninannesiiii nasıl bıraktıracaksınız vallahi beni emzik olarak kullanmaya başladı artık
Liyaninannesiiii Gizem2312 bilmiyorum vala çözüm bulursanız bana da söyleyin benim bebis baştan beri emzik olarak kullanıyor hiç almadi emzik