merkurkedisiii Çok güzel emerdi hiç problem yaşatmadı 4 aylık olmamıza 4 gün var bugün hiç almak istemiyor emmeyi reddediyor eliyle ittriyor kafasını çekiyor aç kaldı ne yaptıysam emmiyor napmam lazım sizce
drnerkn merkurkedisiii hoşgeldiniz :) 4. ay ataklarına ısrar etmeyin sürekli memeyi vermeyin 4 saat kadar gayet ac kalabilir bizde yasadık süzeliyor merak etmeyin biz daha bugun normale döndük 4.5 aylık
Cihangirberna merkurkedisiii benimkiside 2 buçuk aylık 2 haftadır meme reddi yaşıyoruz sanırım bazen beni yormadan emiyor bazen çok uğraşıyorum devamlı agliyo memeyi görünce özellikle uykusu gelince asla memeyi almiuo napicami sasirdim
Gizyavuz merkurkedisiii 2.5 aylik cocugum fakat 2 dk emio sonra eliyle ittiriyo yine meme veriyim istiyo bi kere emio geri cekio emio geri cekio anlamadim. Sizindemi boyleydi yoksa hicmi almioyodu memeyi
Sifa006 Bizde de var galiba çok huysuz sürekli agliyo emmek istemio vermeye çalışıyorum daha çok agliyo nasıl geciyo bu süreç baya canim skliyo
merkurkedisiii Cihangirberna az önce uyurken emzirmeyi denedim birazda olsa emdi denemeni tavsiye ederim
Aliaslan1 Cihangirberna aynısını bir haftadır bizde yaşıyoruz 2 ay 16 günlük uyanıkken tutuyor ama çok kısa kalıyor ısrar edersem ağlıyor bugün iyice arttı normalde huzursuzluğu yoktu ama bugün o da var 3 kez normal miktarda kaka yaptı 5-6 bez değiştirdim her bezinde idrar vardı ama dolu dolu değil bir türlü emin olamıyorum karnı doyuyor mu ne yapacağımı şaşırdım ben de 😔
IpekN Benim bebeğimde 3aylık bizdede iki haftaya yakın aynı durum var sadece uykulu iken emiyor veya uykudayken uyanıkken asla emmiyor ne yapmam lazım acil yardım lütfen
drnerkn merkurkedisiii ben aglayarak doktorunu aramıstım bayılcak aclıktan serum takın getireyim diy :) gecicek insallah anlıyorum sizi gece uyandıgında deneyin birde dusu deviyorsa uzun bi banyodan sonra cok acıkıyolar ben ozaman 180 lik biberon dayıyorum
drnerkn Aliaslan1 kilo alımına baktırın haftada bir gidip bezinden besleniyor gibi ama kilodan rmin olurunuz