QueenMommm Ben başlamak istiyorum küçükken kılıyodum bıraktım nerden başlamalıyım direk herhangi bi namazdan başlasam olurmu
Kumru_ QueenMommm Şuan akşamdan başlayın bence. Erteledikce gidiyor çünkü. Allah biliyor ya ben de bugün başlama niyetindeydim♥️Ama lohusaligim henüz bitmemiş lekelenme oldu. Temizlenir temizlenmez baslicam inşallah
Burcuckmk QueenMommm herhangi bir vakit başlayabilirsin ama sabah namazindan baslamani tavsiye ederim onun verdiği huzur daha başka birakasin gelmez
eylulmin QueenMommm olur tabii ki direkt abdestinizi alın başlayın. Kıldığınız ve kılacağınız bütün namazları kabul Allah kabul etsin. ☺️
QueenMommm Kumru_ bu aralar çok aklımda hep ölüm aklıma geliyo ne hesap vericem diye duaları biraz unutmuştum bugün tekrarlama yaptım artık başlamak istiyorum 😇
Kumru_ QueenMommm Aslinda hiç unutmamamız gereken bir gerçek ölüm. Hem namaz kılınan evdeki huzur bile bambaşka. Allah hepimize nasip etsin 🌸
Svly1212 QueenMommm etek degilde en iyisi ferace gibi bisey benim ferace var mesela üzerimde kısa kollu felan oldumu rahat oluyo bi etek giy bluz giy uğraşmaktansa uzunca giyivermek daha iyi oda mesela kapının arkasında takalı olur
Momkids QueenMommm direk akşamı kılarak başlayın bence sabahı beklemeyin 2 vakit daha kaçırmış olursunuz hepsi ömrümüzden gidiyor inanın. Ya Allah diyin başlayın daim olsun inşallah ☺️🤲🏻
Budageceryahu QueenMommm allah kabul etsin.. insallah bende tezden baslarim dogumdan sonra basladim tekrar biraktim seytanin bacagini kirmak gerekiyor
filtrelikahve QueenMommm sabah namazından başla kuzum ben de kılıyorum rabbim daim etsin inşallah cok sevindim senin adına 🥰