cinarbebekbusraanne Merhaba 25 günlük bir oğlum var Maltepe’de oturuyoruz sünnet ne zaman yapılmalı ya da tavsiye ettiğiniz doktor ve sünnet biçimi var mı deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi cinarbebekbusraanne 30 günlük iken sünnet oldu oğlum. Erkenden çok iyi oldu. Lokal anestezi ile yapıldı. Her anında yanında oldum. Genel cerrah sünnet etti. Çok memnun kaldık
Bebegimm1 cinarbebekbusraanne bende ilk ay yaptiricaktm simdiden yaptirin lokal anestezi ile yapilir sadece pipi uyusuk oluyor 15 20dk suruyor ilk gun belki agrisi olur benm bebegimde o bile olmadi dikisli yaptirmistm 1 hafta icnde dikisleri de dusmustu kolay gecmisti 2 aylikken yaptirmistim
Mommqueen cinarbebekbusraanne biz doğduğunun ertesi gün yaptrdık 1 günlükken iyi ki de yaptrmşz hiç bilmedi oğlum
cinarbebekbusraanne Teşekkür ederim devlette sünnet yapılıyor mu ya da siz buralara yakınsanız doktor tavsiyesi var mı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi cinarbebekbusraanne Gebzedeyim ben. Çayırova tıp merkezinde yaptırdım. Çok memnun kaldık.