pogacayanakli_aylamm Kizlar yayla çorbası cok severim ama 1 tasim kaynatmak nedir hala anlamis degilim. Birde corba kesildigini naisl anlariz.
FiltreKahve pogacayanakli_aylamm yani ben 1 dakika kadar daha kaynatıyorum nasıl anlatsam fokur fokur edecek işte 😂 Kesildiğini de böyle tane tane beyaz beyaz yoğurt parçaları oluyor çorbada o zaman kesilmiş oluyor
2pati_1baby pogacayanakli_aylamm taşmasına izin vermeme hali 😅 yani tam kaynıyor taşar gibi olurken kapatıyoruz o.kesilmemesi içinde biraz yoğurt sosu birazda sıcak sudan birbirine karıştırıp yavaş yavaş çorbaya eklemeniz lazım
Salihaatilla pogacayanakli_aylamm tuz atmazsanız kesilmez herhalde 🌷sonunda atıyorum ben piştikten sonra
ofkelisirin pogacayanakli_aylamm kaynamaya başladıktan sonra yukarı doğru taşar gibi olması dmeek canım. Kesildiğini de pütür Pütür beyaz lar olur öyle anlarsın zaten duru olmaz kaşıkta
pogacayanakli_aylamm ofkelisirin 5 dakkadir kaynattim ama hic yukari dogru tasar gibi olmadi normal kayniyordu
Deletedmom484545 pogacayanakli_aylamm işte o yüzden hafif Hafif kaynayınca kapatacaksın tuzu da en son atacaksın kesilmemesi için
Visnelivotka pogacayanakli_aylamm Bir kere kaynatmak demek. Kıvamından ve tadından anlarsınız kesildiğini
defneninannesiii2 1 dakika kadar kaynayınca altını kapatırsınız 1 taşım budur hiç kestirmedigim için tam bilmiyorum ama beyaz kesik kesik olur herhalde 🤭😂