Sumeyyeakmannn SelimSongur Benim bebişimde 3 aylık hala geçmedi Allah büyük 2 yaşına kadar geçer inşallah yaa 😪
Ebruuu26 ayssmt valla canım 8 aylıkken sünnet yaptırdım o zaman yoktu ilk aylar daha çok belliydi sonradan kendi kendine indi
Cennetkokulum Nisa73 mart ayında ameliyat olmak zorunda kaldı sünnetini 1 buçuk yaşında yaptırdık geçmiş demişlerdi sonra tekrar etti 2 buçuk yaşında hidrosel ameliyatı oldu
anayimbennana Cennetkokulum merhaba benim oğlumda da hidrosel çıktı nasıl oluyor süreç acaba iyi mi oğlunuz şuan inşallah görürsünüz yoeumu
Cennetkokulum anayimbennana anestezi hem sedasyon hem lokal anestezi oldu odaya geldiğinde farkındaydı herşeyin ertesi gün acı hissetmedi koşmaya oynamaya devam etti ben biraz müdahale ettim korktum şimdi izi yok gibi hatta
Aliveannesiiii Cennetkokulum merhaba, hangi hastanede ameliyat oldunuz ? Bizim de ameliyat kesinleşti hastane doktor arayışındayım.
Cennetkokulum Aliveannesiiii sakarya dayız biz sakarya çocuk hastanesinde çocuk cerrahi doktoru yaptı