Alya3361 Kızlar hantal olmayan 1000 liraya kadar limitim var mama sandalyesi önerisi istiyorum 🙈ikea tipi de aklımda ama onun ayak kısmı kafamı kurcalıyor bebek ayak desteği almadan nasıl rahat edecek 🤔belki 1500e de çıkabilirim limiti yorumlara göre yani
Lulemom Alya3361 1000₺ ya baby plus mama mia aldım. 200₺ de çek verdiler onlara ek gıda malzemelerni aldım 😄 geçen haftaydı kampanya. Perşembeden pazara mı neydi. Ama bende ikea antilopla bunun arasında kalmıştım. İyiki bunu almışım. Hem asansörlğ yere kadar indirebiliyorsun. Kemer falan hem omuzdan hem belden. Antilopun sadece beldendi kemeri. Ben memnunum.
Lulemom Alya3361 sürekli dışarı taşınmaz. Ortadan ile katlanıyo sadece. Katlanan sandalye gibi. Ama odadan odaya taşıması kolay. Hafif sayılır. Bi ayağında tekerlek var zaten sürüyerekte taşınıyo. Ama ev dışında gittiğim her yere götürürüm diyemezsin gitmez çünkü o kadar küçülmüyo
Lulemom Alya3361 yok benim aldığım gün sondu. Her 250₺ ye 50₺ çek veriyolardı, son gün aldım. Ama yine yaparlar. Pazardan perşembeye kampayanlar yapıyolar böyle sanırm.
Lulemom Alya3361 olabilir. Biz alırken 999₺ di. Ordaki eleman zamn gelecek bunlara bi an önce alın dedi. Yarın 1200₺ yi geçer dedi. Ama hala 999₺ 🤷♀️
Alya3361 Lulemom geliyor ya zam sürekli bi al önceki joie nasıl arttı 800 yerden 2000 a çıkması 🤦🏼♀️Ben onu almak istiyordum aslında
emirinannesii Alya3361 o kadar rahat ki verdiğim para helal olsun. yatar pozisyona geliyor istediğiniz şekilde sokabilirsiniz koltuğunu çift tepsi. tepsi bölümü de çıkabiliyor oturtup yatırabilirsiniz. Boyuda ayarlanıyor koltugunuza oturup yedirebilirsiniz. Koltuk kısmı deri. videosuna bakın bence .