mommyandson Ya kızlar, oğlum 23 aylık. Demiri düşük çıkıyor. Demir ilacı kullandık aynı, yumurta yer, çorba içer. Yani yemeyen bir çocuk da değil çok şükür. Dikkat de ederim. Ay sinir oldum!!!!!
alerjikbebekanasi mommyandson merhaba sizin kan değerleriiniz ve bebeğinizin diğer kan değerleri nasıl? Akdeniz anemisi olabilir. Geçmiş olsun
Sagner mommyandson ben kendimi bildim bileli bunu yaşıyorum. En etkisini gördüğüm şeyler şunlardı: her gece yatmadan bir iki tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezini sulandırıp içmek. Bir de bol et tüketmek ve etle birlikte limon ya da portakal suyu içmek. Çay veriyor musunuz bilmiyorum ama çay da kesinlikle vermeyin. Yani bebeğinizde bunu yapabilir misiniz bilmiyorum ama bende çok işe yaramışlardı
mommyandson ketcapli_lahmacun lafın gelişi, bugün tekrar tahlil yaptırdık bu seder düzelmiştir diye düşündüm. Şaşırdım görünce. Ya olabilir elbette, ama denilen herşeyi uyguluyoruz neden olabilir bir şeyi eksik mi yapıyoruz acaba 🤷🏻♀️
meyaski mommyandson gıdamuhendisibiranne sayfasına bir bakın. Orda demir için kuru inciri kaynatıp suyunu icirin diyordu. Ama bunun miktarı var da tabi. Onu hatırlamıyorum. Oraya bakın bir
Semaab Portakal suyuna pekmezi karıştırınca demir emilimini artıyormuş bende de demir eksikliği anemisi vae
mommyandson gozde_88 ya neden buna bukadar takıldınız? Lafın gelişi dediğim bir şey. Üzüldüm, en sonunda sizden tavsiye istedim. Belki birşeyleri yanlış yapıyorum diye. Hayret birşeysiniz gerçekten
spaceship Çok düşük ise eğer ilaç takviyesi gerekir. Ispanaktan, kuru üzümden aldığı demirle olmaz demişti doktor. Tabaklarca yemesi gerekir, oranlarıyla anlatmıştı.
gozde_88 mommyandson Başlığına tekrar bakar mısın? Ben önerimi de verdim doktorların bilip çözeceği bir durum bu maalesef
mommyandson ketcapli_lahmacun benim demirim iyi, eşimin de öyle. Ama evet olabilir dediğiniz gibi. Allah bütün çocukları her türlü hastalıktan korusun!🌸
mommyandson MeryeminAnnsi aslında emziriyordum, bende belki ondandır diye düşünüyordum. Fakat bir ay önce gibi bie süre önce kendimin antibiyotik kullanmam gerektiği için emzirmeyi kestim. Saten o yüzden acaba yükselmiş midir diye düşünüyordum. Ama her gün neredeyse bir kase yoğurt veriyorum
AsyaNaz mommyandson Demir içeren besinler verdiğinizde süt ayran içirmeyin. Pekmez içirin içine limon sıkabilirsiniz. Et suyu içirebilirsiniz. Sizden de geçiyor olabilir sizde d vitamini takviyesi alın emziriyorsanjz ona da geçer
MeryeminAnnsi mommyandson anne sutu etkilemez hayvansal sut etkiler. Bide demiri c vit. Kombinlerseniz daha cok emilim oluyo