Tecrübeli anneler bana bi yardım edin 😞 Kızım 2 yaşına yeni girdi. Daha önce bırakma konusunda çevre baskısı yüzünden (acele etme, daha çok küçük, bırak emsin, karışma gibi) hep erteledim. Artık emzik bırakmak zorunlu hale geldi diye 2 gün önce sabah emziğin ucuna iğne ile delik açtım. O gün öğlen ve gece anlamadı o delik emzikle uyudu. Ertesi gün sabah uyandığımda emziğin minicik delik kısmı daha çok açılmıştı belli ki ısırarak iyice açmış. Öğlen uyumak istemedi bende ısrar etmedim. Akşam erken uyur dedim ama gece emziği ağzına almadı. Ağladı sakinleştirdim, ağladı yanında yattım derken uyudu. Dün sabah uyandığında emziği hiçbir şekilde istemedi kaldırıp attı. Öğle uykusu ne yaptıysam uyumadı. Akşam banyo, masaj, oyun derken baya yoruldu gözleri gidiyor artık ama yatırmamla kalkması bir oldu. Sabaha kadar ne yaptıysam uyumadı. Bugün artık öğlen düzene girer uyku dedim ama tersine daha da sinirli agresif oldu çocuk 😞 emzik almak istemiyorum ama bu haline de çok üzülüyorum 😞 Bu süreç bu şekilde daha kaç gün sürer ? Hasta olacak diye korkuyorum artık. Acaba inadı bırakıp bi emzik mi alsam diye düşünmeye başladım. Lütfen bi fikir verin bana 😞