2pati_1baby Asilahmet özel günleri, ticarete dökmeyi sevmiyoruz, evlenmeden önce bu şekilde anlaştık😅 normalde zaten birbirimize alırız ne ihtiyacımız varsa onun için bir şey almıcam yemek ws de hazırlamıcam
ErkekkAnnesii Asilahmet özel günleri seviyorum tamam belki bir güne sığdırmamak lazım ama böyle günler insanı birbirine bağlıyor hatırlatıyor bence tamam her daim hatırlıyoruz ama bazı günleri özelleştirmek güzel oluyor 🤗 ne alıcam bilmiyorum ama kıyafet vs olacak sanırım yanına parfüm falan ekletirim gibi bakalım düşünce aşamasındayım hala
Mucizeisram Asilahmet maddi durumumuz pek iyi olmadığı için bişey alamayacağım ama sevdiği yemeklerden güzel bir sofra hazırlamayı düşünüyorum ☺️
lalbg Asilahmet sevgililer günü diye hediye almıyoruz sevmiyoruz ikimizde. Zaten daha yeni doğum günüydü bi oduncu gömleği aldım bir de kızımla ikisinin fotoğrafını çerçeveletip ofisine gönderdim☺️
Zeynep75 Asilahmet bizde kutlamıyoruz gereksiz bir gün bence doğum günü evlilik yıldönümü kutlanır ama sevgililer günü çok saçma geliyor bana
Zeynep_Alin29 Asilahmet Ben şuan çalışmıyorum ina diyorum kendin ne istersen al kendine sonuçta parayı senden alıp sana hediye alicam yine diye 😂😂 masa hazırlamayı düşünüyorum bebeği 1 akşamlık anneme bırakırım 😂😂