Ikranurunannesi Kızlar bebeğim beş günlük doktora götürdüm sarılık 14 dedi sizce bol emzirmek dışında ne yapmalıyım şuan uyku halinde ama yine de az da olsa emiyor sarılığı nasıl düşürürüm acil yardım
Aysegulokms Ikranurunannesi benım bebeğimde 1 aylık bizimde yeni geçti sarılığı bol bol emzırdım ben. Ama eskiden şekerli su verırlermiş sarılık düşsün diye 1.2 damla kadar.
Bhrela Ikranurunannesi sadece bol bol emzirebilirsin onun dışında hergün vücudu biraz güneş görmesi lazım benim bebeğiminde 15 çıkmıştı.
amansallagitsin Ikranurunannesi bir saat arayla surekli emzir uyuyor uyaninca emziririm die sakin ole sey yapma sariligi daha artar artarsa kuvezde kalin ısın tedavisi gorun bu yuzden sureklo bol bol emzir uyuyorsa dedigim gibi uyandir sarilik bebekler biraz zor uyanir o yuzde ayagini sık altini ac uyansin
Aysegulokms Ikranurunannesi ben vermedim ama çevremde veren arkadaşlarım var hemen düşürdü demişlerdi.
Bhrela Ikranurunannesi hayır kalmadı sen sadece cidden bol bol emzir banyo yaptır güneş açtığında güneş görsün vücudu ve bi iki damla normal arıtma suyunu kaynat ılıklaşsın onu ver bir iki damla hergün ama şekerli su asla verme
Bhrela Şekerli su asla vermeyin benim annemler vermişti ben doktora sordum sakın vermeyin dedi ayrıca şekerli su tokluk hissi yaratırmış bebekte ve meme emmek istemezmiş ama sarılıkta bol bol emmesi gerekir
Aysegulokms Bhrela benım arkadaşıma da doktor demiş şekerli su verin hastaneye yattığında bizde verıyoruz diye ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Aysegulokms Ikranurunannesi siz vermeyin tabi bende vermemiştim korkmuştum🥴 ama eskiler hep aynı şeyi söylediler bana ver bişey olmaz dıye. Sen bol bol emzir geçer inşallah bizimde 1 aylık oldu daha yeni gectı
Bhrela Sen kendinde hergün sıcak suya gir sütün artsın sağ sütünü onuda ver bebeğe şuan senin sütünden başka birşeye ihtiyacı yok içini ferah tut geçer
Bhrela Ikranurunannesi aynen öyle bende çok korktum yatırcaklar hastaneye diye 16 da yatırıyolarmış çünkü bizimki 15 ti ama geçti bol bol emzirdim aradada bi iki damla normal su verdim şükür atlattık şuan 3 ay 6 günlük 🥰