Prensesss_annesiii Kızlar kripto para aldım mantıklı olan ne çözemedim ben yatırımlık aldım yükselince satmıyorum dahada yükselir diye ama bu sefer de ana paradan dahada dustu acaba mantıklı olan yükselince satmakmi çözemedim hangisii doğru yoksa hiç karismicakmisin
Noname21 Prensesss_annesiii benim esim o günkü ruh haline göre alıyor satıyor. Para koymuş bakiyor 200 TL kwr yaptı onu ordan alıyor düşüşe geçenlere yatırıyor. O zarar ederse bekliyor kara3ciktigi an satıyor başka alıyor.
Birceninannesi Prensesss_annesiii uzun vadeli yatırım yapıyosanız mantıklı olan karınızı alıp anaparayla devam etmek.
Marinedeniz Valla bn de hep ayni sizin gbi yaptim hala suan basladgm yerdeyim hatta zarardayim gina geldi yukselnce satacam artik dusunce geri alicam cunki illaki dusuyorlar
Prensesss_annesiii Marinedeniz aynen canim nerdeyse 1 yıl olucak aynı yerdeyim hiç bişi yapamiyorum millet nasıl kazaniyor çözemedim
Marinedeniz Prensesss_annesiii aynen yaa en son parami ikiye katlamistim yine bozmadm sonra yine dustu ve basladgm yerdeyim suan acayi kizdim kendime hep ayni senaryo oluyor illaki yukselip donemsel dusuyorlar cunki bekle Allah bekle yani beklemenin de sonu yok o yuzden satacam artik anaparami kurtariyim kara gecince artik kar ile devam edicem
Birceninannesi Prensesss_annesiii evet yapabilirsiniz. Aldığınız karla alt coinlerden de alıp sepet yapabilirsiniz. Biri düşerken diğeri yükselebiliyo böylece totalde zararınızı ve riskinizi azaltmış olursunuz