Asel_ikra Kızlar bebeğim daha dört aylık ama kendini yiyip bitiriyor damak kaşıntısından 😞lütfen bana en iyi gelen diş jelini söyler misiniz artık dayanamıyorum özellikle akşamları çıldırıyor Ne yapacağımı şaşırdım 😞😣
Yasedem Asel_ikra yeşil soğan pırasa havuç ver eline ama senin kontrolünde olsun daha ek gıdada değil öğürme refleksi gelişmemiştir mazallah parça koparır kaçar falan yumuşadığında Allah göstermesin jel kullanma çürük yapıyor ben 3-4 defa kullandım işe yaramadı ilerde diş çürümesine yol açtığını öğrenincede attım çöpe valla
Asel_ikra Heaven1708 peki ne kadar süre etki ediyor kesin kaşıntıyı kesiyor mu canım birde günde kaç defa sürüyorsun
Mamy Asel_ikra gözüne sokmayacaksınız ağzına sokup çiğneyecek 😁 şaka bir yana gerçekten işe yarıyor ben çok faydasını gördüm beyaz kısmı kalın olanından verirseniz koparamaz sıkıntı olmaz biz aylardır kullanıyoruz gözünü yaktığını görmedim neticede kuru soğan değil Yeşil soğan neden gözünü yaksın ki 😐
Heaven1708 Günde 3 defa kullanıyorum uykuya geçiş zamanı sürüyorum 1 /2 saat götürüyo genelde. Soğan sapıda veriyorum arada eline
Seydameva Asel_ikra calgel güzel eniştem eczacı en iyisi diyerek getirdi bir iki kere kullandım gayet iyi birde taze soğan iyi geliyor
Burcum32 Mamy hahahaj ne guldum yaa kiz cevabini linkle vermis🤣 yerim seni ya sende dion bilmeden konusmamak lazimmis diye😊