Ssssraa Komik bir soru gibi görünebilir. Bugün yemek yapıyorum ve yarın misafirim gelecek pilavı fazla yaptım yarına da kalır onu kurumadan nasıl ısıtabilirim? Nasıl daha taze olur ?
Ruveydaa98 Ssssraa granit tencerede ısıtıyorum yapışmıyor böylece eğer çok kuruysa çok az su ekliyorum
2cocuk_1anne_ Ssssraa misafire mugğndne kalan pilavı ben vermezdim çünki ne olursa olsun tadı taze gibi oluyor Ben birazcık su döküp ısıtıyorum kalır sa
Ssssraa Kk41 2cocuk_1anne_ misafir dediğim beraber oturup makarna yediğim insanlar. Oruç tutuyorum yarın da tutacağım bir de oğlum var haliyle yoruluyor halsiz kalıyorum. Bugün zaten yapıyordum fazla yaptım, yoksa ben de biliyorum taze yapılmasının daha güzel olacağını.
[silindi] Ssssraa https://www.google.com/amp/s/yemek.com/amp/artan-pilavi-isitirken-dikkat-edilmesi-gerekenler/
Duyulurum Ssssraa birkac damla su ekliyorum altını çok açmadan ısıtıyorum. Siz daha iyi bilirsiniz ama pilav zaten kolayca hızlıca yapılabilen bir yemek misafir için zamanında yapıp sıcak servis etmeniz dsha uygun olur
Ssssraa Duyulurum tabi güzel diyorsunuz ama bugün zaten yapmam gerekti ve oruç tutuyorum haliyle bebiş de var en pratik yöntemi tercih ettim bu sebepten🌸
Gul-42 Ssssraa kurumadan derken kapagı yoksa streclerım dolaba koyarım cıkarınca granıtte ısııtırım kurursa tereyagı erıtıp dokerım annemden öyle gordum pırıncmı bulgurmu
2cocuk_1anne_ Ssssraa öyleyse sen daha iyi bilirsin canım ben o kadar yakın olucapınızı hiç düşünmedim haklısın kusura bakma 🥰 Allah kabul etsin 💞
JackDaniels Ssssraa Pilavın üstüne 2-3 tane buz küpü atın o şekilde ısıtın. Direk su koyunca pilavın tadı kesinlikle kaçıyor.