Itsdlr Merhaba anneler🌸 meme reddi yaşıyorum, mochi pompa kullanıyorum fakat sütüm yok denecek kadar azaldı🤷🏼♀️ Memnun kaldığınız göğüs pompası önerir misiniz? Belki sürekli sağarsam sütümü artırır diye ümit ediyorum
Tamashaaz Itsdlr sadece elimle sagarak sütümü çoğalttim,makineler azaltiyor.Bende youtbdan öğrendim ve elle sağim yaptim eskiden 60cc çikan süt elle sağim yaptikdan sora beni mastit yapti😹güne 1litreden fazla sağa biliyordum
Itsdlr Meleklianne lütfen hiiiç stres olmayın çok yenisiniz💓benim de öyleydi. tadını çıkarın bu günlerin. Doktorunuza danışarak incir yiyebilirsiniz, kürünü yapabilirsiniz sürecin hızlanması için belki. Olabildiğince uyku ve bol su için🙏🏻
Slmnese Diamond mama süt sağma makinasını kullanıyorum 2.5 aydır inanılmaz memnunum. 252 gibi bir fiyata almıştım teklisini. Daha önceden Lansinoh avent de denedim ama diamond markasından çok memnun kaldım. Fiyatı makul ve diğer meşhur markalara göre fazlası var eksiği yok. Bir kere şarjlı prize bağlı kalmıyorsunuz. Bir yandan sağım yaparken diğer elimle başka iş yapabiliyor bir odadan Diğer bir odaya rahatlıkla geçebiliyorum. Şarjı en az dört sağım gidiyor kesinlikle öneririm. Ben kullanıcı deneyimlerine bakarak bir cesaretle aldım sizde internetten yorumlara bir bakın isterseniz
Itsdlr Slmnese çok güzel anlatmışsınız, açıkçası 1.sıraya bu markayı koymuştum. Fiyat performans ürünü gibi gözüküyor, 400lerde su an fiyatı. Şansımı bu üründe deniyorum o halde🌸
Itsdlr Ebrudrgt en çok yorum alan ürün lasinoh evet ama fiyat beğendiğim birkaç markaya göre daha yüksek. Teşekkürler🌸
Slmnese Itsdlr ben Ekim ayında almıştım ne ara artmış o kadar fiyatlar şimdi baktım da💆🏻♀️ Çiftlisi 300 küsürdü o zaman tekini sağar diğerine de mochiyi koyarım demiştim. Ama çiftlisini alsam zamandan daha fazla tasarruf ederdim. He bir de Naturpy’in Süt çayını öneririm sütü arttırıyor kesinlikle
Dereninannesi38 Itsdlr sağmanın illaki etkisi oldu ama bunun makinayla ilgisi yok başlarda sık sagdıgım için arttı. Hangi makina olursa olsun sık sagmadıgınız sürece artış olmuyor maalesef
Itsdlr Meleklianne ya kesinlikle etkiliyor uyku, ilk günler öyle oluyor🥲 mucizevi şekilde ayakta kalıyoruz gerçekten
Itsdlr Slmnese evet son 2 aydır en az 2 katına çıktı her şey🥲 ya hiç duymadım alıyorum hemen🌸 ne duysam deniyorum son çırpınışlarım artık..
Itsdlr Mommqueen evet en iyisi o zaten ama hiç elektrikli pompa kullanmadım eğer yardımcı olursa 2.basamak olarak düşünebilirim teşekkürler🙏🏻🙏🏻🙏🏻