Busraugurkumsal Merhaba evde paketleme işi yapan varmı cok arasdırdm hepsı dolandırıcı işkur verıyomus ama basvurdm yanıt gelmedı yapan varsa bilgı verebılırmı 🌸
ALD Busraugurkumsal bende baya arastırdım ama malesefki cogu dolandırıcı facebook insgtagramda cok var geneli para istiyor:))
Degerli_anne Busraugurkumsal ya tiktokta gördüm bin paketleme yapıyor kadın ve sadece 9 TL kazanıyormuş resmen kullanıyorlar insanları
Hep_mi_uykusuz Busraugurkumsal Bnce oyle bir iş yok yegenim dolandirildi.Yasadiğiniz yerde organizasyon dukkani varsa kina paketleme falan yapabilirsiniz.
Tecrubelianne Busraugurkumsal az once oyle bi ilan gordu instgramda 550 tl kapora istedi dolandirici kesin belli
Deletedmom_105 Busraugurkumsal sakın güvenmeyin, tc kimliğiniz üzerinden neler yapıyorlar, aman sakın ha, tc verilir mi hiç
Hep_mi_uykusuz Busraugurkumsal Yegenim 500 tl yatirmiş sonra bide urun koruma vergisi diye bisey uydurmuslar 1.500 milyar istemisler yegenim olmaz diyince sikayet ederim verceksizniz diye korkutmaya calismislar Yazik inanan korkan kac kisinin parasini almislardir Haram olsun
Busraugurkumsal Hep_mi_uykusuz daha drmın okudm bı adam 7000 bın tl vermıs nasıl verıyolar ben 100 tl verdm ıcım gıttı engelledıler