Civciv222 Kızlar klozetin ara kısmı varya görünmeyen yeri orayı nasıl temizleyebilirim eldiven takıp kireç çözücü ile yapmaya çalıştım fakat daha berbat bir koku oldu nasıl geçer çamaşır suyu ile de telledim olmadı görünen kir yok fakat koku geliyor aradan
AytenMina Civciv222 camasır suyu döküp kapağı kapatıp bir saat kadar bekletiyorum sonrasında kendiliginden tüm elem keder cıkmıs oluyor
Prensimmm52 Civciv222 domestos döküp biraz bekletip ondan sonra eldiven takip iyice telliyorum koku falan olmuyor
lanadelmiyav Civciv222 her yerini fırça ile köpürtüp, duş başlığı ile duruluyorum eğer dışından bahsediyorsanız
Zeynep11 Civciv222 çamaşır suyu döküp bekletiyorum sonra temizlik fırçasıyla temizliyorum. O aralara fırça çok kolay giriyor
Prensimmm52 Civciv222 kireç çözücü zaten kendi kokusu kötü ben fayansları falan temizledikten sonra bir de yumuşatıcı döküp temizliyorum yoksa kireç çözücünün kokusu iyice ağırlaşıyor daha kötü kokuyor banyo
ofkelisirin Civciv222 banyoyu baştan aşağı köpük köpük yıkarım durularım kurularım haftada 2 defa 🤩 ayrıyeten her sabah klozeti temizlerim çamaşır suyuyla 🙊sünger kullanırım klozete
lanadelmiyav Civciv222 onu bilemeyeceğim. Ben rahatlıkla yapıyorum fırçayla. Fırça gibi eldivenler var onlardan alsanız belki işinize yarar
Prensimmm52 Civciv222 yok yok yumuşatıcı dök klozete kapat kapağını o öyle kalsın o sırada yerlere de dök fırçala temizle koku gider çünkü kireç çözücü az bir yere de sıksan kokusu ağırlaşıyor benim banyom çok küçük belki de ondan bilmiyorum ben hep arkadan yumuşatıcıyla yerleri falan fırçalar durularım
tekboynuzluat Civciv222 ben domestosla süngerle ovalıyorum heryerini tabi eldiven takıyorum sonra yıkıyorum bir şey kalmıyor