Elifmom Kızım 10 ay 16 günlük 4 5 gundur ne gece ne gündüz uyumuyo yanı o kadar zor uyutuyorum kı 2 3 saati buluyo uyuması gece sureklı uyanıyo boyle değildi uykusu duzenlıydı gece pek kalkmazdı neden olabılır kı varmı yasayan 😔
Gozz Elifmom Benim oğlumda 10 ay 11 günlük aynısını yaşıyorum.Yeni yeni adetler çıkardı başıma.Uyumuyor artık gece hep uyanıyor.Ben de bekleyim bari belki bilen biri vardır
GAMA Elifmom o dönem diş problemimiz vardı. Şükür şimdi geçti 11 ay 9 günlüğüz. Yeni dişler kabardı inşallah bunlarda tekrar sıkıntı yaşamayız 🙏🏻
Elifmom GAMA bızımde alt dıslerde baya uyku sorunu olmustu ama diş oldugu bellıydı huzursuzdu aglıyodu bu sefer sureklı dönüyo yatakta bı pozısyonda en fazla abartmıyorum 2 sanıye kalıyordur anlayamıyorum kı neyden olduğunu 😣😣😣
Gozz Elifmom Herkes ikinciyi yap 1-2 sene sonra kardeş kardeş büyüsünler diyor .Büyük konuşmayın ama zaten gurbetteyim tekrar baştan 🤷♀️🤦🏼♀️✋almayım 😂
Elifmom Gozz o herkesler hep der bana da cok dediler ama gercekten zor bır tanesine zor bakıyoruz birinciler bi büyüsün hele ☺
Sabriyeilke Bizimde ayni sorunlar var dis cikariyo ona bagliuorum havalarda sicak zaten oda olabilir diyorum