Mirabaharr geçmiş olsun, doktorunuz da demiştir, sık ateş takibi yapın biz de ateş 41 dereceye kadar yükselmişti bir gece, onun dışında 38,5 civarı olmuştu 3-4 gün, ⅘ günden sonra ateş olmadı bu kadar yüksek ama ağzının içi yaraydı yiyemiyordu en son su da içilemeyence 112’yi aradım biliyordunuz covid pozitif iseniz kendinizin hastaneye gitmenize izin vermiyorlar, orada serum takıldı antibiyotik verildi antibiyotik kullanınca boğazı biraz düzeldi ve yemeye başladı 17 aylıktı oğlum bol bol kefir içirdim yoğurt bol su hala anne sütü alıyordu bolca emzirdim ve siyah üzüm yedirdim (mevsim yazdı) 10 gün boyunca bu dediklerim dışında başka bir şey yemedi muhtemelen tat ve koku kaybı yaşadı o da, doktor emziriyorsan en güzel ilaç biz calpol dışımda ilaç veremiyoruz demişti. İlk 1 hafta biraz zor geçiyor ama grip de olsa yine böyle yaşanıyor süreç, covit olana kadar grip bile olmamıştı oğlum 750 gr verdi bu süreçte ama iyileşince hemen aldı eski kilosunu, sonra Eylül ayında ağır bir
grip geçirdik doktor grip demese yine kovid olduk diye düşünecektim. Ama gribi de ağır atlattı. İnşllh bebişinizin bağışıklığı yüksektir, oğlumun doğuştan düşük bağışıklığı ıgA değeri,